Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© ragsac19-dreamstime.com Elektronikproduktion | 28 februari 2013

Christer Engnér blir kvar

Christer Engnér har sedan den 31 augusti 2012 arbetat som Interim vd för SenseAir. Nu har styrelsen utsett honom till ordinarie vd.
Christer Engnér tilltrÀder tjÀnsten som ordinarie vd den 1 mars 2013 och blir dÀrmed chef för hela koncernen med drygt 120 anstÀllda. Beslutet Àr baserat pÄ de affÀrsstrategiska planerna som finns inom SenseAir.

– Christer har under den tid han varit Interim VD pĂ„ SenseAir snabbt lĂ€rt kĂ€nna företaget och visat prov pĂ„ mycket goda ledaregenskaper, som förstĂ€rker bolagets ledningsfunktioner. Vi Ă€r mycket glada över att ha kunnat knyta Christer till oss, sĂ€ger Gunnar Boman, styrelseordförande pĂ„ SenseAir.

– Det kĂ€nns mycket roligt att fĂ„ detta fortsatta förtroende i att utveckla ett sĂ„ dynamiskt och spĂ€nnande företag som SenseAir med dess satsningar pĂ„ morgondagens gassensorer. Vi kommer att tillsammans fortsĂ€tta att bygga ett professionellt företag som Ă€r redo att möta framtida utmaningar, sĂ€ger Christer EngnĂ©r.

Christer Engnér har en lÄng erfarenhet av att leda teknikinriktade företag inom bÄde det tekniska och finansiella omrÄdet. Han har tidigare varit vd för bland annat GÀddede Elektronik.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1