Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Mönsterkort | 05 februari 2002

Partnerskap Semcon - Ericsson

Semcon Danmark A/S och LM Ericsson A/S har ingÄtt ett affÀrsmÀssigt partnerskap för konsulttjÀnster.
Ett led i det stÀrkta samarbetet mellan de tvÄ företagen Àr att 34 medarbetare pÄ Ericsson har anstÀllts av Semcon. De ska bland annat erbjuda lösningar och service till Ericsson och Ericssons kunder. DÀrutöver ska Semcon leverera projekt- och processkonsulttjÀnster till Ericsson runtom i vÀrlden.

- Det Àr glÀdjande att se att nÄgra av de mycket kompetenta medarbetarna vid Ericsson i Köpenhamn och Aalborg nu finner nya utmaningar hos en ambitiös partner, sÀger Ib Byder, VD för Ericsson Danmark.

Semcon Danmark A/S ser det hÀr som en betydande affÀrsmöjlighet. Den kommer starkt att bidra till att etablera Semcons strategiska position pÄ den danska marknaden för lösningar inom Telecom och Industrial Engineering.

- Det hĂ€r Ă€r mycket spĂ€nnande för oss och vi Ă€r stolta att Ericsson Danmark har valt Semcon som sin partner, sĂ€ger Lennard Lat, VD för Semcon Danmark A/S. Överenskommelsen kommer att positionera Semcon Danmark som en stark aktör pĂ„ den danska marknaden och kommer att bidra till att vi nĂ€rmar oss vĂ„rt mĂ„l att bli ett av de ledande ingenjörsföretagen i Danmark, sĂ€ger Lennard Lat.

- Det nya affÀrssamarbetet passar perfekt in i Semcons strategiska beslut att stÀrka Semcons position inom telekom och internationellt, sÀger Hans Johansson, koncernchef pÄ Semcon.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-13 13:08 V11.10.14-1