Annons
Annons
Mönsterkort | 05 februari 2002

Partnerskap Semcon - Ericsson

Semcon Danmark A/S och LM Ericsson A/S har ingått ett affärsmässigt partnerskap för konsulttjänster.
Ett led i det stärkta samarbetet mellan de två företagen är att 34 medarbetare på Ericsson har anställts av Semcon. De ska bland annat erbjuda lösningar och service till Ericsson och Ericssons kunder. Därutöver ska Semcon leverera projekt- och processkonsulttjänster till Ericsson runtom i världen.

- Det är glädjande att se att några av de mycket kompetenta medarbetarna vid Ericsson i Köpenhamn och Aalborg nu finner nya utmaningar hos en ambitiös partner, säger Ib Byder, VD för Ericsson Danmark.

Semcon Danmark A/S ser det här som en betydande affärsmöjlighet. Den kommer starkt att bidra till att etablera Semcons strategiska position på den danska marknaden för lösningar inom Telecom och Industrial Engineering.

- Det här är mycket spännande för oss och vi är stolta att Ericsson Danmark har valt Semcon som sin partner, säger Lennard Lat, VD för Semcon Danmark A/S. Överenskommelsen kommer att positionera Semcon Danmark som en stark aktör på den danska marknaden och kommer att bidra till att vi närmar oss vårt mål att bli ett av de ledande ingenjörsföretagen i Danmark, säger Lennard Lat.

- Det nya affärssamarbetet passar perfekt in i Semcons strategiska beslut att stärka Semcons position inom telekom och internationellt, säger Hans Johansson, koncernchef på Semcon.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-2