Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© rob hill dreamstime.com Komponenter | 21 mars 2013

Digi-Key levererar produkter från Califia Lighting

Digi-Key Corporation meddelar att man utökat sitt produktsortiment med Califia Lighting.
"Califia erbjuder kunderna möjligheten att köpa plug and play-moduler sÄ att de omedelbart fÄr igÄng sina tillÀmpningar för att utvÀrdera produkten", sÀger Mark Zack, Digi-Keys vice VD för globala halvledarprodukter. "De lÀttanvÀnda lÄgprofilprodukterna frÄn Califia hjÀlper vÄra kunder att nÄ ut pÄ marknaden snabbare och samtidigt implementera energieffektiv teknik för LED-belysning."

Califia Lighting har ett ökande antal kunder som befinner sig i en övergÄng till energieffektiv teknik för LED-belysning inom den industriella och kommersiella marknaden. Bolagets fokus, tillsammans med Bivar, ligger pÄ att förenkla tillÀmpningar med LED-belysning.

"PÄ Califia Lighting Àr vi mycket glada över att ha Digi-Key som partner nÀr det gÀller att erbjuda OEM-kunder UL-klassificerade LED-belysningsprodukter av lÄgprofiltyp", sÀger Michael Finn, Califia Lightings vice VD för försÀljning och marknadsföring."Med Digi-Keys globala service och support kommer vÄra onlineresurser att utökas, vilket gör det enklare att Àven tillföra belysning i alla storlekar av kapslingar och skÄp, utrustning, rack och arbetsstationstillÀmpningar."
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1