Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Mjukvara | 03 oktober 2000

Axis Communication och gigaAnt samarbetar

Axis Communication har inlett ett samarbete med antenntillverkaren gigaAnt. Det rör Blåtandsprodukter och gigaAnt skall leverera antenner till Axis produkter bl a Bluetooth Access Point. Det är en ny trådlös lösning som ger en rad mobila enheter bredbandsaccess till Internet och intranet.
Bluetooth Access Point stödjer både röst- och datatillämpningar, vilket förbättrar effektiviteten och användbarheten hos både trådlösa och fasta nätverksresurser. Denna nya lösning, som presenterades i maj i år, kommer ut på marknaden före årsskiftet.
De båda Lundföretagen demonstrerar sina produkter på Nordic Bluetooth Wireless Technology 2000 på Berns i Stockholm den 4-5 oktober. Då visar man hur bilder från en nätverkskamera från Axis överförs trådlöst till en bärbar dator via Bluetooth Access Point och gigaAnts antenn.
För att främja utvecklingen av Bluetooth wireless technology i branschen har Axis tagit fram en Bluetooth driver för Linux med öppen källkod. Den är licenserad som General Public Licens och finns tillgänglig på Axis hemsida för programutvecklare; www.developer.axis.com.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-09-21 11:51 V11.0.0-1