Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© baloncici-dreamstime.com Komponenter | 12 april 2013

FPC öppnar asiatiskt regionkontor i Shanghai

Fingerprint Cards (FPC) kommer under maj 2013 att öppna ett gemensamt asiatiskt regionkontor samt försäljnings- och supportkontor för marknadsområdet Kina i Shanghai.
FPC har nyanställt tre personer för tjänsterna Regional Support Director Asia-Pacific, Regional Support Manager China samt Sales Manager China.

Johan Carlström, VD och koncernchef för FPC, kommenterar: "FPC stärker sin position på den viktiga asiatiska marknaden, framför allt inom kinesiska mobiler och surfplattor, när vi nu öppnar ett regionalt huvudkontor i Shanghai och rekryterar tre nyckelpersoner. Regionkontoret kommer supporta Kina, men även Korea, Japan och Taiwan med biometrisk hård- och mjukvarukompetens Samtidigt så stärks vår befintliga marknadsposition eftersom vi även kommer att stötta våra nuvarande distributörer i regionen i deras försäljningsarbete från detta kontor."

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-2