Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Komponenter | 03 oktober 2000

Viktig order på komponenter

LAC Elektronik, som sedan början av året ingår i TurnIT Supplies, har fått en viktig order på komponenter för mobila Internetsystem. Ordervärdet är ca 6 Mkr fram till sista november och den beräknade årsvolymen uppgår till närmare 25 Mkr.
LAC är en etablerad leverantör och utvecklare av komponenter till bl a telekommunikationsindustrin över hela världen. Produkterna kundanpassas och används bland annat inom radiofrekvensområdet, signalfiltrering och boostfunktioner för kretsar. Andra användningsområden är digitala WAN- och mobiltelenät samt fasta accessnät. Ordern som erhållits från en av USA´s mest framgångsrika bolag inom mobilt Internet innebär acceptans av LAC:s teknik och lösningar och kan innebära ett genombrott hos andra tillverkare.
Bland övriga kunder finns Dell, HewlettPackard, Compaq, Ericsson, Nokia, IBM, Telia, Tele2, Teracom, SCI, Celestica och Flextronics.
- Den här ordern bekräftar vår position som en strategisk leverantör även av komponenter till mobila Internetsystem, säger LAC:s VD Torbjörn Heidergren i en kommentar. Denna volymorder visar att vi är tidigt inne på GPRS och Bluetooth hos producenterna. Vi arbetar redan på order för 3G-systemen.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-09-21 11:51 V11.0.0-2