Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© vladek-dreamstime.com Elektronikproduktion | 24 april 2013

Bravida och Note skriver treårigt tillverknings-avtal

Bravida Fire & Security fördjupar samarbetet med ett nytt 3 årsavtal med kontraktstillverkaren Note.
Bravida Fire & Security erbjuder kompletta system och produkter inom områdena brand- och inbrottslarm, passersystem, TV-övervakning och integrerade säkerhetssystem.

Företagen skriver att Note i Lund stödjer Bravida med bland annat prototyper och utvecklingstjänster, samtidigt som Bravidas volymtillverkningen sker i Notes Industrial Plant i Estland.

Sven Klockare, vd för Bravida Fire & Security, kommenterar valet av Note som tillverkningspartner:

”Notes strategiska och konkurrenskraftiga erbjudande över produkternas hela livslängd passar utomordentligt mot Bravidas höga krav på kvalitet och flexibilitet.”

Per Grönvall, Note Lunds vd kommenterar:

”Vi är mycket glada och stolta över att Bravida har anlitat Note som leverantör. De utgör vår primära målgrupp inom segmentet high mix/low volume och vi ser nu fram emot att fortsätta visa vår styrka inom utveckling, produktion, kvalitet och logistik.”

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-2