Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© cumypah dreamstime.com Elektronikproduktion | 26 april 2013

Note tillverkar för Powernet

Powernet Oy beslutade i slutet av 2012 att renodla sin verksamhet och valde dÄ att öka andelen outsourcing av sin tillverkning.
Note har under första kvartalet 2013 tagit över och industrialiserat ett stort antal produkter frÄn Powernet och serietillverkningen förvÀntas inledas under kvartal tvÄ. Note uppskattar att det fördjupade samarbetet leder till en försÀljningsökning om cirka 20 miljoner pÄ Ärsbasis.

Powernet Oy, med huvudkontor i Ă„Ă€nekoski, Finland, utvecklar och tillverkar skrĂ€ddarsydda lösningar för krĂ€vande applikationer för kraftöverföring.

Note HyvinkÀÀ, Finland, kommer Àven fortsatt att ha det primÀra Àgarskapet för kundrelationen, och kommer att stödja kunden vid framtagning av nya produkter, medan volymtillverkningen för Powernet Àr förlagd till Notes Industrial Plant i Estland.

Paul-Erik Sjöman, vd pĂ„ Powernet Oy, kommenterar valet av Note: ”VĂ„r prioritet var att anlita en leverantör som har en branschledande förmĂ„ga att leverera hög kvalitĂ© i rĂ€tt tid, och som har en organisation med kunden i centrum och en hög flexibilitet i deras arbetssĂ€tt.”

Peter Laveson, Notes vd och koncernchef kommenterar: ”Vi Ă€r glada över att Powernet Oy har valt att fördjupa sitt samarbete med oss. VĂ„r kund behövde en professionell och flexibel partner till deras strategiska initiativ”.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-11 20:28 V11.10.27-2