Annons
Annons
© luchschen dreamstime.com Embedded | 30 april 2013

Aqeri tecknar miljonkontrakt på förserie inom försvar

Aqeri har tecknat ett kontrakt med ett värde på drygt 1 MSEK på en förserie med turkiska Aselsan.
– Vi har återigen erhållit en bekräftelse på att vår affärsmodell, där snabbhet och förmåga att tillmötesgå och uppfylla kundens högt ställda förväntningar på kortast möjliga tid, har lett till ytterligare affärsmöjligheter. Jag bedömer det som sannolikt att Aqeri nu har ännu större möjligheter att ta ett större inledande seriekontrakt som i så fall mot slutet av året kan följas av det riktigt stora seriekontraktet, skriver vd Manne K A Koerfer.

Förserien, som avser datorer, skärmar och kommunikationsutrustning till ett arméprojekt, skall levereras under innevarande kvartal. Denna förserie kan följas av en inledande serieorder i storleksordningen 6 MSEK med utleveranser under sommaren. Som rapporterat tidigare, kan den nu tecknade förserien och den inledande serieordern leda till det stora seriekontraktet på upp till 40 miljoner . Dessa leveranser kommer i så fall att ske fortlöpande under det första halvåret 2014.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-2