Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© yuriy-chaban-dreamstime.com Elektronikproduktion | 30 april 2013

Orbit One investerar i Stockholms-fabriken

Kontraktstillverkaren Orbit One förstÀrker och utökar produktionskapaciteten vid enheten i Stockholm genom installation av ytterligare en ytmonteringsmaskin.
Maskinen Àr en MY19 frÄn Mydata och har en kapacitet pÄ 21000 komp/h och en feederkapacitet pÄ 256 stycken 8mm. Fördelen Àr att man kan ladda mÄnga komponenter i maskinen samtidigt och att inget jobb blir för stort sett till hur mÄnga unika vÀrden man har i sin konstruktion.

– Den hĂ€r förstĂ€rkningen Ă€r ett direkt svar pĂ„ den ökade efterfrĂ„gan av vĂ„ra tjĂ€nster. Allt fler kunder upptĂ€cker vĂ„r styrka inom prototyp- och förserietillverkning som gör att vi kan minimera kundernas time-to-market. BĂ„de nya och befintliga kunder har lagt allt fler ordrar den senast tiden och det Ă€r speciellt en ökad efterfrĂ„gan pĂ„ vĂ„ra prototyptjĂ€nster och Ă€ven eftermarknadstjĂ€nster som gjort att vi behöver utöka kapaciteten, berĂ€ttar marknadschef Per Jennel pĂ„ Orbit One i Stockholm.

Orbit Ones enhet i Stockholm fokuserar frÀmst pÄ prototyper, box build och förserietillverkning. HÀr sker Àven ytmontering av elektronik och montering av elektromekanik. Stockholmsenheten har dessutom stora resurser inom eftermarknadstjÀnster. NÀrheten till kunderna i Stockholms- och MÀlardalsomrÄdet gör att Orbit One kan skapa snabba och flexibla lösningar vilket Àr speciellt viktigt i utvecklingsskedet av en produkt.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-11 20:28 V11.10.27-1