Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© otto-ballon-mierny-dreamstime.com Elektronikproduktion | 29 maj 2013

Rimaster får stororder – och investerar i Rimforsa

Rimaster har fått en stororder värd 200 miljoner kronor över 5 år. Kunden är BT Products AB i Mjölby.
Avtalet gäller utveckling och leverans av kompletta batterikablage för truckar. Kunden, BT Products, är del av Toyota Material Handling. Leveranserna inleds efter sommaren och tryggar ett tiotal arbetstillfällen hos verkstadsföretaget Rimaster. Samarbetsvalet som skrivits mellan företagen innebär också att Rimaster investerar 3 miljoner kronor i en ny produktionslina i Rimforsa, söder om Linköping.

Ordern beskrivs som viktig för företaget, både ekonomiskt och tekniskt. Tomas Stålnert, sälj- och inköpsansvarig vid Rimaster, säger:

– För oss handlar det också om att ett så här långtgående samarbetsavtal visar att vi har en tydlig konkurrenskraft, där närhet, djupt samarbete med hela leveranskedjan, medarbetarnas kompetens och flexibilitet är viktiga faktorer när stora företag väljer samarbetspartners.

Att man nu etablerat sig som aktör på marknaden för grova kablage och batterikablage tror man också kan ger mer-affärer, både i utlandet och på den inhemska marknaden.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-15 00:12 V9.6.1-2