Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© nyul-dreamstime.com Elektronikproduktion | 31 maj 2013

Salcomp nöjda med början av året

Vdn för finska Salcomp, Markku Hangasjärvi, säger att företaget har haft flera bra månader i rad och att man under Q1 slog försäljningsrekord.
Salcomp, som huvudsakligen tillverkar laddare för telefoner, har kunnat dra nytta av den ökade försäljningen av smartphones i världen. Detta segment är den starkaste tillväxtmotorn för företaget. Företaget har under kvartalet också säkrat order från nya kunder.

– Som ett konkret exempel har vi nu lyckats leverera våra första LED-drivers till en ny kund. Kunden är en stor europeisk tillverkare av LED-ljuskällor för vilken vi också planerar att lansera nya modeller av LED-drivers under andra halvan av 2013, säger vd Markku Hangasjärvi.

I området trådlös laddning är företaget också på väg att leverera sina första skräddarsydda sändar-”pads” till två kunder. Det här är också ett område där man på sikt tror på tillväxt.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-15 00:12 V9.6.1-2