Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© tom_schmucker-dreamstime.com Teknik | 05 juni 2013

Det oändliga patentkriget

Patentkriget mellan Apple och Samsung har pĂ„gĂ„tt i vad som ny börjar kĂ€nnas som evigheter – och det börjar bli allt svĂ„rare att hĂ„lla koll pĂ„ vem som van vad och för vilken region och produkt det gĂ€llde.
Men, Samsung drog hem den senaste vinsten mot Àrkerivalen i det infekterade patentkriget. Den amerikanska handelsbyrÄn har utfÀrdat en order om att förbjuda tidigare (men fortfarande populÀr) Apple-produkter frÄn den amerikanska marknaden, rapporterar Reuters.

Den amerikanska International Trade Commission (ITC) kom fram till att Apple faktiskt hade övertrÀtt ett patent Àgs av Samsung. Patentet omfattar teknik som gör det möjligt för enheter att skicka flera tjÀnster samtidigt och korrekt genom trÄdlös 3G-teknik

Detta beslut gÀller import eller försÀljning av iPhone 3GS, iPhone 4, iPad 3G och iPad 2 3G, som distribueras av AT&T.

Och som det ser ut just nu ligger allt hos Presidenten – Obama har 60 dagar pĂ„ sig att se över domen, och om han inte lĂ€gger in ett veto sĂ„ kommer det att trĂ€da i kraft.

Hur detta kommer att pÄverka Apple och AT&T Àr svÄrt att sÀga. DÀremot kan vi förvÀnta oss en utdragen överklagandeprocess om beslutet trÀder i kraft.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2