Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© solarseven-dreamstime.com Elektronikproduktion | 12 juni 2013

Ny mässa ska kittla allmänhetens teknikintresse

På New-Tech-mässan ska allmänheten såväl som branchfolk kunna uppleva allt det senaste inom ny teknik.
New-Tech arrangeras innan jul på Svenska Mässan. Temat är att ny teknik ska upplevas, inte bara beskådas. Det är utgångspunkten för arrangörerna av New-Tech. Därför uppmanas alla utställare att inte bara visa upp sina produkter, utan även erbjuda någon interaktiv upplevelse.

– Det är framför allt prova-på-aktiviteterna som kommer att locka besökarna, tror Roy Bird, marknadschef och grundare av Chester Group som arrangerar mässan.

Det nya mässkonceptet New-Tech täcker in det mesta inom ny teknik som kan påverka våra liv, allt från avancerade tekniska uppfinningar till enklare leksaker.

– Målgruppen är alla som är intresserade av teknik. Allt från ingenjörer och forskare till personer utan några särskilda förkunskaper i alla åldrar, män, kvinnor, barn, säger Roy Bird.

Och det är totalt många kategorier som ska inrymmas: Fordon, ljudteknik, bionik, fotografi, teknik för hemmet, spel, personlig kommunikation (mobiler, appar), hemunderhållning, hälsa och välbefinnande, energi, leksaker, astronomi och vetenskap, akademisk forskning samt övrigt/koncept.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-09-25 19:10 V11.1.0-1