Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© 3quarks-dreamstime.com Elektronikproduktion | 13 juni 2013

Jon Lind ny vd för CTEK

Batteriteknikföretaget CTEK hÀmtar in en ny vd i form av Jon Lind.
– Vi stĂ„r inför en viktig period i CTEK:s utveckling med flera positiva utmaningar. Företaget har redan haft fantastiska framgĂ„ngar bĂ„de pĂ„ hemmamarknaden och pĂ„ exportmarknaden, sĂ€ger Jon Lind.

CTEK skriver att de var först ut med en helt ny teknik pÄ vÀrldsmarknaden och har sedan dess behÄllit sin ledning genom intensiv forskning och testvinnande produkter.

– FramgĂ„ngarna bygger pĂ„ hög kreativitet och teknisk kunskap som har gett en serie av vĂ€rldsledande produkter. NĂ€r vi nu vĂ€xlar upp ytterligare, sĂ„ kommer vi att satsa mycket pĂ„ marknadssidan. Det finns stora konsumentgrupper som behöver vĂ„ra produkter, men som inte vet om det Ă€nnu, sĂ€ger han.

En annan utmaning för Jon Lind Àr att synkronisera CTEK:s globala marknader.

– Jag kommer bland annat att ta in bĂ„de vĂ„r kinesiska och amerikanska vd i ledningsgruppen. Asien Ă€r en stor marknad dĂ€r vi ocksĂ„ har vĂ„r tillverkning, och i USA behöver vi bland annat se över marknadsföringen.

Jon Lind har de senaste 20 Ären arbetat pÄ Dellner Couplers, senast i rollen som vd med fokus pÄ försÀljning och produktutveckling, och med stationering i Kina. Nu flyttar han hem till Dalarna, dÀr han Àr född och uppvÀxt, för arbetet pÄ CTEK i Vikmanshyttan.

Jon Lind blir ocksÄ Koncernchef för systerföretaget Creator, ett produktutvecklingsföretag, som driver utvecklingsprojekt i samarbete med flera företag för att ta fram nÀsta generations produkter.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-11 20:28 V11.10.27-1