Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© luchschen dreamstime.com Elektronikproduktion | 25 juni 2013

Precise Biometrics avtalar med biltillverkare

Precise Biometrics, som arbetar med produkter för igenkÀnning av fingeravtryck, har tecknat ett ramavtal för fortsatt leverans av Tactivos till biltillverkaren, med en förvÀntad löptid pÄ flera Är.
Under sommaren 2012 erhöll Precise Biometrics sin första Tactivo-order frÄn denna biltillverkare. Företaget har anvÀnt Tactivo som en del av sin sÀkerhetsinfrastruktur, som strÀcker sig frÄn redan befintliga investeringar för kryptering och autentisering gjorda för stationÀra och bÀrbara datorer till smartphones och surfplattor. Företaget har utvecklat flera applikationer som anvÀnds för att kryptera dokument som kan lagras sÀkert pÄ dessa enheter.

"Vi Àr mycket nöjda med detta avtal som möjliggör en lÄngsiktig leverans av Tactivo till deras verksamhet. Vi har haft ett nÀra samarbete med kunden för att sÀkerstÀlla att vÄr lösning uppfyllde deras förbÀttrade sÀkerhetsbehov. Vi Àr fast beslutna att samarbeta med företaget för att bredda omfattningen och anvÀndningsmöjligheterna med Tactivo. Vi rÀknar med att sÀlja flera tusen Tactivos till företaget per Är under de kommande Ären. Detta samarbete Àr en av mÄnga pÄgÄende intressanta projekt inom företagssektorn för Tactivo. Vi hoppas att slÀppa namnet pÄ denna kund i vÄr kommande kvartalsrapport ", sÀger Thomas Marschall, vd och koncernchef för Precise Biometrics.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2