Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© blacksnake dreamstime.com Embedded | 26 juni 2013

Prevas om-organiseras

Fokus pÄ att förbÀttra lönsamheten och en instabil marknad gör att inbyggnads-företaget Prevas omorganiserar sig för att bÀttre möta upp detta.
Även om marknaden inom vissa branscher och tjĂ€nster har stabiliserats nĂ„got den senaste tiden kvarstĂ„r den allmĂ€nna osĂ€kerheten. En vikande marknad och Ă€ndrat beteende hos en del kunder gör att Prevas omorganiserar sig för att bĂ€ttre möta upp detta. Koncernen vĂ€ljer dĂ€rmed att avsluta satsningen inom affĂ€rsomrĂ„det Management Consulting i Göteborgsregionen. Samtliga medarbetare kommer att varslas och det rör sig om totalt 6 medarbetare.

- I kombination med det avvaktande lÀget pÄ marknaden har affÀrsomrÄdet Management Consulting inte utvecklats i den takt som förvÀntats. VÄr uttalade strategi Àr att alltid försöka balansera företagets verksamhet utifrÄn marknadens förutsÀttningar. Detta medför att vi ser över vÄr verksamhet inom de delar dÀr vi har för lÄg belÀggningsgrad. Det Àr mycket trÄkigt att vi mÄste varsla duktiga medarbetare om uppsÀgning, sÀger Per Melin affÀrsomrÄdeschef Management Consulting pÄ Prevas.

DÀr fackliga förhandlingar pÄbjuds kommer dessa att pÄbörjas omgÄende.

- Vi ska fortsÀtta bygga upp, konsolidera och paketera affÀrsomrÄdet Management Consulting som en viktig del av Prevas totala erbjudande. Satsningen fortsÀtter med regionerna Stockholm och Malmö som bas, fortsÀtter Per Melin.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1