Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© otnaydur-dreamstime.com Embedded | 27 juni 2013

Prevas i samarbete med Technip

Prevas har tecknat samarbete med Technip, en global leverantör till olje- och gasindustrin, gÀllande deras verksamhet i Skottland.
Möjligheten öppnade sig efter förvÀrvet av Psiam som sen tidigare har ett gott samarbete med Technip i Norge.

Technips i Norge anvÀnder sedan tidigare Infor EAM (Enterprise Asset Management). Infor EAM Àr ett flexibelt underhÄllsystem som Àr anpassat till de krav pÄ kvalitet och funktionalitet som finns inom offshore industrin. Nu vill Technip-koncernen anvÀnda Infor EAM-lösningen Àven utanför Norges grÀnser och tar hjÀlp frÄn Prevas.

"Vi fick möjligheten att offerera en lösning till Technip i Skottland och i stark konkurrens med andra leverantörer fick vi uppdraget. Det Àr en strategiskt viktig affÀr med enorm global potential för oss eftersom Technip finns i 48 lÀnder över hela vÀrlden," sÀger Tord Svanqvist Center of Excellence ansvarig inom Enterprise Asset Management (EAM) pÄ Prevas.

Projektet har precis startat och pÄ plats i Skottland finns ett skandinaviskt team av seniorkonsulter frÄn Prevas Center of Excellence EAM; frÄn Norge, Sverige och Danmark. För att hjÀlpa kunder att konkurrera pÄ en global marknad har Prevas byggt upp ett antal Centers of Excellence.

"Ett bra underhÄllssystem och ett bra utfört konsultstöd i Norge öppnade dörren för oss till Skottland. Vi vet vikten av att förstÄ kundens verksamhet och utmaningar. Att vi fick Technips förtroende Àven i Skottland ser vi som en bekrÀftelse pÄ att vi gör ett bra jobb och vi ser fortsatta stora möjligheter i att följa Technip ut i vÀrlden," summerar Tord Svanqvist.

Technip har spoolbase-anlÀggningar i Norge (Orkanger), Skottland (Evanton), USA (Alabama och Louisiana) samt Angola (Dande).
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2