Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© dmitriy-shironosov-dreamstime.com Elektronikproduktion | 09 juli 2013

Ny franchisetagare i Karlstad ansluter sig till Dialectkedjan

I dagarna blev det klart att en ny franchisetagare ansluter sig till Dialectkedjan. Verksamheten drar igÄng omgÄende och kommer inledningsvis driva ett sÀljkontor med proaktiva företagssÀljare i Karlstad.
Det Àr det registrerade bolaget One It Solution i Karlstad AB (Dialect Karlstad) som tecknat nytt franchiseavtal med Dialectkedjan. EfterfrÄgan pÄ Dialects tjÀnster ökar och dÀrför Àr en nyetablering i Karlstad ett naturligt steg i expansionsplanerna.

”Vi ska jobba för att skapa effektiva kommunikationslösningar för förtagare i regionen. Med sĂ„ bra verktyg som Dialects egen mobila vĂ€xel, Office 365 samt vĂ„r lĂ„nga erfarenhet av branschen ska vi skapa ett kontor dĂ€r alla bestĂ„ndsdelar kan installeras, supporteras och underhĂ„llas med ett fast pris, sĂ€ger Mikael Jernstedt,” initiativtagare och delĂ€gare i Dialect Karlstad.

”Potentialen i Karlstad och VĂ€rmland Ă€r stor, det finns fĂ„ aktörer för smĂ„- och medelstora företagskunder som erbjuder det helhetserbjudande som vi kan göra inom it och telekom. Vi ser fram emot att ta marknadsandelar i denna viktiga region, sĂ€ger Mats Kraitsik Kalvik,” vd och koncernchef Dialect AB koncernen.
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2