Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© yuri-arcurs-dreamstime.com Komponenter | 20 augusti 2013

Fingerprint Cards samarbetar med Precise Biometrics

Precise Biometrics AB och Fingerprint Cards AB har ingÄtt ett samarbetsavtal dÀr FPC licensierar Precise Biometrics fingeravtrycksalgoritm för att ytterligare stÀrka prestandan i sina kapacitiva sensorer.
FPC paketerar algoritmen i sina befintliga sensorprodukter, med huvudsaklig inriktning pÄ mobiltelefoner och surfplattor. Algoritmen kommer att stÀrka FPC-sensorernas prestanda ytterligare nÀr det gÀller precision och hastighet, skriver företaget. FPC kommer erbjuda det nya produktpaketet till sina partners och OEM-kunder under tredje kvartalet 2013.

Johan Carlström, CEO för FPC sÀger:

"FPC valde Precise Biometrics som partner tack vare algoritmens imponerande prestanda i kombination med vÄra sensorer. Vi vill erbjuda bÀsta möjliga anvÀndarupplevelse för inbyggda sensorer i mobiltelefoner och surfplattor. PÄdrivna av vÀrldens största mobiltelefontillverkare förvÀntas flera hundra miljoner anvÀndare under de nÀrmaste tvÄ Ären att köpa smartphones och surfplattor med inbyggda fingeravtryckssensorer. Det Àr av yttersta vikt att sÀkerstÀlla att dessa anvÀndare fÄr en smidig, praktisk och sÀker anvÀndarupplevelse, och dÀrför har vi valt Precise Biometrics som partner för algoritmer."
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1