Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© evertiq Teknik | 21 augusti 2013

Har du missat vad som händer på TEC?

The Evertiq Convention i Lund har tagit form under året och i programmet finns nu allt från innovationstävling till paneldebatt och föreläsningar inom aktuella ämnen.
Den 26:e september är det dags för den tredje upplagan av TEC. Flera punkter kommer att avhandlas under dagen. Vi är bland annat stolta över att vara värd för finalen i Inissions, SEB:s och Almis Innovationstävling där en miljon kronor i industrialiserings- och tillverkningstjänster kommer att tilldelas vinnaren.

Under dagen bjuds det också på marknadsanalys om hur EMS- och mönsterkortsmarknaden utvecklar sig, detta i samarbete med Reed Electronics och Peter Brent. Programmet innehåller också teknologier, föreläsning om kvalitetssäkring av mönsterkort och den årliga paneldebatten - för att nämna några punkter.

Nytt för i år är också evertiqs utställartävling där den som lockar med sig flest besökare belönas med ett kostnadsfritt utställningsbord på TEC 2014 i Lund. Alla besökare måste registrera sig på webbplatsen och meddela att det var Ert företag som bjöd in dem (alla besökare måste registrera sig via länken nedan).

Länk till The Evertiq Convention finns här.

Sponsorer för årets TEC är Prevas, Bejoken och Aspocomp.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1