Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© luchschen-dreamstime.com Elektronikproduktion | 11 september 2013

Över 180 föranmälningar till Inissions innovations-tävling

Årets upplaga av Inissions innovationstävling har varit en rungande succé. När föranmälningarna nu summeras visar det sig att tävlingen spridit sig på nationell nivå.

– Det är otroligt vilket intresse som har visat sig. Framför allt är den geografiska spridningen bra. Den motsvarar på det stora hela populationen. Många kommer från Stockholm och Göteborg, sen är det lite extra kul att vi har fått in bidrag också från landsbygden, säger Olle Hulteberg, Managing Director på Inission.
Nu har arbetet med att samla in materialet börjat och juryn (bestående av Inission, Almi och SEB) ska sedan sitta ned och utse tre finalister som ska vara med och göra upp om en miljon kronor i tillverknings- och industrialiseringstjänster. Finalen sker den 26:e september på The evertiq Convention 2013 i Lund. – I grund och botten är både Fredrik (Berghel, CEO Inission, red. anmäkning) och jag entreprenörer. Branschen lider av att det finns för få civilingenjörer och att produktionen flyttar ut. Vi vill vara med och visa att branschen har ett existensberättigande. Inission vill vara med och bevisa att det går att driva den här typen av verksamhet utan att flytta fabriker. Det gör att vi tycker den här tävlingen verkligen är rolig, säger Olle Hulteberg. Länk till The Evertiq Convention finns här. © Bilder: Inission
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2020-05-28 10:59 V18.6.7-2