Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© alphaspirit-dreamstime.com Elektronikproduktion | 04 oktober 2013

Micronic Mydata justerar efter annulerad order

Micronic Mydata meddelar idag att en tidigare erhÄllen order pÄ ett LDI 5s system har annullerats av kunden. Produktionssystemet var berÀknat att levereras under första kvartalet 2014.
“Ordern har annullerats pĂ„ grund av kundens minskade behov av utvecklingskapacitet”, sĂ€ger Lena Olving, vd och koncernchef pĂ„ Micronic Mydata AB. “Kunden har försĂ€krat oss att deras tilltro till vĂ„r LDI-teknologi och vĂ„r LDI-produkt Ă€r oförĂ€ndrad. Vi fortsĂ€tter att arbeta tillsammans med ledande aktörer inom industrin för att förfina LDI-teknologin. De tvĂ„ utvĂ€rderingssystemen ute i fĂ€lt Ă€r avgörande för att ytterligare förhöja tillverkningsprestandan i vĂ„r produkt LDI 5s”.

Micronic Mydatas produktionslösning för direktritning, LDI, ska enligt företaget ha kapacitet att tillverka de mest avancerade substraten, vilka anvÀnds vid tillverkning och montering av de mest kritiska halvledar-chipen.

“Införandet av högre krav pĂ„ substrat gĂ„r i lĂ„ngsammare takt Ă€n vad elektronikindustrin tidigare förutsĂ„g. Men vi bedömer fortfarande att intresset för vĂ„r teknologi Ă€r genuint frĂ„n industrin som har behov av en produktionslösning för kostnadseffektiv tillverkning av avancerade substrat", tillĂ€gger Lena Olving.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2