Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© franz pfluegl dreamstime.com Komponenter | 14 oktober 2013

Rejoin lanserar sensorer som rapporterar direkt till telefon

Det unga svenska företaget Rejoin Telematics lanserar en egen serie sensorer tÀnkt för bÄde industri och privat bruk.
ejoin Telematics lanserar en egen produktlinje med trÄdlösa sensorer för sÄvÀl industriella som publika miljöer. Serien heter mySensors och bestÄr av en mÀngd lösningar som bland annat mÀter och anger temperaturnivÄn, upptÀcker vattenlÀckage eller anmÀler oönskat tilltrÀde.

– Med hjĂ€lp av mySensors kan vĂ„ra kunder ta kontroll, sĂ€ger Mattias Wide pĂ„ Rejoin Telematics. Genom att noggrant övervaka verksamheten kan skador som orsakas av trista överraskningar undvikas. Om problemet upptĂ€cks i tid rĂ€cker det ofta med en enkel insats, men om ingripandet dĂ€remot dröjer kan det krĂ€vas bĂ„de sanering och dyra reparationskostnader för att Ă„tgĂ€rda skadan. TrĂ„dlösa sensorer reagerar direkt, och Ă€r ett extra smidigt alternativ i miljöer som inte besöks av underhĂ„llspersonal dagligen.

Serien erbjuds i fyra olika utföranden, och Àr utformade pÄ olika sÀtt beroende pÄ vilka förhÄllanden som utrustningen ska utsÀttas för. Modellerna som Àr anpassade för industriellt bruk Àr extra motstÄndskraftiga mot stötar, vibrationer och fukt och klarar temperaturer frÄn minus 50° C upp till 370° C. Dessa kan dessutom kopplas upp mot ett befintligt WiFi-nÀtverk.

– Produktserien mySensors Ă€r ett kostnadseffektivt alternativ utan att vĂ„ra kunder behöver tumma pĂ„ kvalitĂ©n, berĂ€ttar Mattias Wide. Det finns massvis med anvĂ€ndningsomrĂ„den för sensorteknik, och det gĂ€ller inte enbart i professionella sammanhang utan Ă€ven för hemmabruk. Vi ser till exempel att det blir allt vanligare att fuktsĂ€kra hemmet. Det innebĂ€r att allt frĂ„n husgrund till kyl, frys och diskmaskin kontrolleras med hjĂ€lp av fuktsensorer. Den hĂ€r serien Ă€r dessutom enkel att installera och varje sensor levereras med en mĂ€ngd olika monteringsalternativ och kan enkelt förflyttas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2