Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Eribel Elektronikproduktion | 29 oktober 2013

Eribel investerar och flyttar till nya lokaler

Kontraktstillverkaren Eribel flyttar till nya lokaler. I dessa ska man ha plats att vÀxa samtidigt som man kommer nÀrmare kunderna. Evertiq har pratat med vd Börje Nilsson.
Flyttlasset kommer att gÄ frÄn företagets nuvarande lokaler i Fritsla till Sjömarken i BorÄs. Ytan ligger hÀr pÄ 3'500 kvadratmeter. Vd Börje Nilsson sÀger till evertiq:

– Det Ă€r helt enkelt sĂ„ att vi har slagit i taket i de lokalerna vi haft. Sen har vi huvuddelen av vĂ„ra kunder i GöteborgsomrĂ„det. Vi vet ocksĂ„ att det finns gott om kvalificerad personal i BorĂ„s. Vi befinner oss i en expansiv fas dĂ€r flera kunder ökar i volym och ny kund Ă€r pĂ„ vĂ€g in. Det hĂ€r Ă€r ett lĂ„ngsiktigt beslut vi har tagit.

Flytten inleds i början av november och nÄgra veckor senare rÀknar man med att all utrustning och all personal ska vara pÄ plats.

I samband med flytten utökar Eribel sin maskinpark med ytterligare en lödugn. Tanken Àr att man ska fortsÀtta investera framöver och pÄ det sÀttet fÄ upp kapaciteten ytterligare. Börje Nilsson sÀger att de nya lokalerna ger Eribel möjligheten att omsÀtta det dubbla jÀmfört mot vad man kunde i de gamla.

Eribel har idag 110 anstÀllda och omsÀtter 130 miljoner kronor. TillvÀxten har varit stark under den senaste tioÄrsperioden. 2002 omsatte Eribel 18 miljoner.

Vad Àr dÄ anledningen till den ökningen?

– Vi jobbar pĂ„ en utstakad geografisk marknad. Det innebĂ€r att vi försöker att hitta kunder som vill ha en leverantör nĂ€ra, i frĂ€mst Götalandsregionen. Det Ă€r nĂ„got jag tycker att vi Ă€r duktiga pĂ„. Sedan har vi ocksĂ„ duktig personal och ett gott rykte av att vara en bra leverantör. Gör man bra jobb fĂ„r man ocksĂ„ ett gott rykte, avslutar Börje Nilsson.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1