Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Siplace Elektronikproduktion | 31 oktober 2013

Vad finns inuti Partnertechs polska fabrik?

Det polska dotterbolaget i Sieradz stÄr för ungefÀr en tredjedel av kretskortsproduktionen inom Partnertech-koncernen. Sedan 2009 har omsÀttningen fördubblats och investeringar har fortgÄtt.
”Produktionsvolymen vĂ€xer konstant”, sĂ€ger Piotr Owczarek, CEO PartnerTech Sieradz till evertiq.pl. "2012 producerade vi över 2 miljoner elektroniska enheter med 150 komponenter per enhet i genomsnitt. Och Ă€ndĂ„ var vĂ„r produktionsvolym 600-700 enheter för tre Ă„r sedan.”

Det stora steget uppÄt togs egentligen 2010 dÄ man investerade kraftigt i fabriken. DÄ lades fabrikens planlösning om, en ny produktionslina installerades med modernt lagerssytem och matare frÄn Kardex.

I centrum stÄr tvÄ stycken ytmonteringslinor av mÀrket Fuji. Ytterligare en produktionslina av mÀrket Siplace finns pÄ golvet för att ha en stödjande funktion. Kvaliteten kontrolleras genom tre inspektions-system: AOI, röntgen och SPI. Fabriken innehÄller ocksÄ ett renrum i klass 7 dÀr avancerad optisk utrustning monteras. Den senast implementerade teknologin Àr en process för att lÀgga pÄ skyddslack. HÀr Àr man precis klara med tester och de första leveranserna. Fullt drag ska det vara i det fjÀrde kvartalet.

Denna lina bestÄr av en dispenser av mÀrket Nordson Asymtek med tvÄ olika huvuden samt en Excelsius infraröd ugn. NÀsta teknologi som ska implementeras Àr en press fit-lina för kontaktdon. Man ska ocksÄ sÀtta in ett system för laser-spÄrbarhetsmÀrkning.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-11 20:28 V11.10.27-2