Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© carabiner dreamstime.com Elektronikproduktion | 01 november 2013

Fingerprint i flera Fujitsu

Teknikbolaget Fujitsu lanserar fyra mobiler och tvÄ stycken tablets med den gemensamma nÀmnaren att de alla innehÄller design wins för FIngerprint Cards.
Mobilerna Àr Android-baserade och det gÀller ocksÄ de tvÄ surfplattorna. Detta Àr FPCs hittills första lansering i tablets.

– Fingeravtryckssensorer i smarta enheter har blivit allt viktigare för att se till att dessa enheter Ă€r sĂ€kra och pĂ„ samma gĂ„ng förbĂ€ttra och förenkla anvĂ€ndarupplevelsen. Fingeravtryckssensorer i smartphones, och nu Ă€ven i tablets, har blivit nĂ„got av Fujitsus specialitet. Efter den framgĂ„ngsrika lanseringen av teknik frĂ„n Fingerprint Cards Ă€r vi glada över att kunna utöka detta samarbete, sĂ€ger Katsumi Takada, chef för Mobile Phone Group pĂ„ Fujitsu.

Johan Carlström, VD för FPC, kommenterar:

– Den japanska marknaden Ă€r kĂ€nd vĂ€rlden över för sin höga kvalitet och sina prestandastandarder. Fujitsu och de japanska operatörerna har störst erfarenhet globalt sett av fingeravtryckssensorer. Jag Ă€r mycket nöjd över att se sex nya mobila enheter lanseras sĂ„ nĂ€ra inpĂ„ den framgĂ„ngsrika lanseringen i juli med Fujitsu. Jag Ă€r sĂ€rskilt glad över att för första gĂ„ngen se vĂ„r teknik lanseras i tablets, vĂ„r nĂ€sta stora affĂ€rsmöjlighet. Lanseringen Ă€r ytterligare en viktig milstolpe för FPC och ett bevis pĂ„ FPCs stĂ€llning som vĂ€rldsledande teknikleverantör inom kapacitiv fingeravtrycksteknologi av högsta kvalitet med bĂ€sta möjliga bildkvalitet och lĂ€gsta möjliga strömförbrukning.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2