Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© batman2000-dreamstime.com Komponenter | 08 november 2013

Broadband: kvartalet har varit otroligt bra

Sist vi pratade med Johan WesslĂ©n frĂ„n Broadband sĂ„ hade företaget precis avancerat med ett nytt sĂ€ljverktyg – en ny webbutik – SĂ„ hur har det fungerat med butiken, syns det nĂ„gon mĂ€rkbar skillnad?
”Det skulle jag absolut sĂ€ga. Butiken var, och Ă€r, precis det som den skulle vara. Och med den har vi ocksĂ„ fĂ„tt helt nya möjligheter att kartlĂ€gga och analysera vart intresset kommer ifrĂ„n,” berĂ€ttade Johan WesslĂ©n, COO & Key Account Manager.

Ett annat plus som Broadband har sett Ă€r hur butiken Ă€ven har fungerat som ett marknadsföringsverktyg. Broadband Ă€r till exempel de enda som har detaljbeskrivningar av CSRs utvecklingssystem – inte ens CSR sjĂ€lva har dessa – sĂ„ de som Ă€r intresserade av dessa och gör nĂ„gon informationssökning om dem, kommer ganska sĂ€kert att hamna hos Broadband.

SÄ med positiva nyheter om webbutiken stÀller man sig frÄgan hur Äret har sett ut. Och Àven om Broadband första kvartal för 2013 var aningen trögt, sÄ kom det en liten lÀttning under det andra kvartalet.

”Kvartalet som vi stĂ€nger nu – det vill sĂ€ga tredje kvartalet – har varit otroligt bra, nĂ€stan oförskĂ€mt bra. Vi har aldrig haft ett sĂ„ hĂ€r bra kvartal i företagets historia,” förklarade Johan WesslĂ©n.

För kommande kvartal Àr man nÄgot restriktiv med förvÀntningarna, Johan förklarar att de förvÀntar sig att det kommer att plana ut, som det sÄ brukar efter stora toppar, och att det Àven Àr nÄgot som kommer att fortsÀtta under första kvartalet nÀsta Är.

Med den nya förmÄgan att ytterligare kunna analysera vart intresset för Broadband kommer ifrÄn kan man konstatera att det finns ett ökat intresse för Broadband frÄn Sydostasien och Israel.

”I Europa sĂ„ Ă€r det precis som det förvĂ€ntas, de stora lĂ€nderna, Tyskland, Frankrike, Spanien och Polen Ă€r viktiga geografiska omrĂ„den, och ocksĂ„ marknader som gĂ„r bra för oss.”

Broadband har sedan lÀnge starka band med Finland och det Àr ocksÄ mycket dÀrför som Finland Àr en vÀldigt stabil och stark marknad för företaget, men av de övriga nordiska lÀnderna sÄ har man höga förvÀntningar pÄ Danmark.

Av de nordiska marknaderna, sÄ Àr det just Danmark, som Broadband har störst potential att vÀxa i just nu, enligt Johan.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1