© dimitry romanchuck dreamstime.com Elektronikproduktion | 08 november 2013

30 nyanställningar hos Partnertech i Åtvidaberg i år

Kontraktstillverkaren Partnertech satsar i Åtvidaberg, något som gjort att man bland annat anställt 30 nya personer i år.
Partnertech i Åtvidaberg har lyft med sitt fokus på strategiskt viktiga kunder. I en intervju med Svenskt Näringsliv säger vd Kristoffer Asklöv att man har växt med bland annat en utvecklingsingenjör i månaden under året, och totalt blivit 30 personer fler.

Partnertech har mer och mer satsat på att bli en "total-leverantör" snarare än en traditionell underleverantör. Det innebär att man arbetar mycket med att integrera hela system idag, där man vill vara med i både mekanik och elektronik, i utveckling och testning. idag är man cirka 180 personer i fabriken som arbetar mot en rad olika områden:

– Vår marknad är Skandinavien och Tyskland men alla våra kunder har en global marknad. Bland produkterna finns medicinteknisk utrustning för dna-, HIV-, och blodanalyser men också utrustning för mynt- och sedelhantering, obemannade helikoptrar och komponenter till bil- och verkstadsindustrin, säger Kristoffer Asklöv enligt Svenskt Näringsliv.

Ett av målen med året är nu att ytterligare stärka kompetensen genom att man bygger man nätverk mot universitetet i Linköping.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-07-18 17:55 V10.0.0-2