Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© otnaydur-dreamstime.com Elektronikproduktion | 11 november 2013

ZetaDisplay levererar till Semler-Gruppen

ZetaDisplay Danmark har tecknat samarbetsavtal med Semler Gruppen i Danmark för leverans av sin medieplattform avseende Digital Signage.
I samarbetet ingÄr projektledning, installation, innehÄllsproduktion, digitala system samt drift och support av ZetaDisplays medieplattform.

Semler-Gruppen har mer Àn 1 500 anstÀllda och Àr Danmarks största koncern i bilbranschen. Semler-Gruppen Àr importör av Volkswagen, Audi, SEAT, SKODA och Porsche. Semler Gruppen Àr moderbolag för ett antal verksamheter, bland annat Semler Retail, som har 18 auktoriserade bilhallar som sÀljer och sköter service pÄ Semler Gruppens olika bilmÀrken.

Semler-Gruppen skall anvÀnda ZetaDisplays medieplattform som sin Intern-TV kanal och kommunicera till koncernens medarbetare pÄ dess huvudkontor i Bröndby och i företagets 18 bilhallar, totalt har 26 enheter levererats. Semler Gruppen arbetar mÄlinriktat med att alltid ge kunden en unik upplevelse bÄde vid bilköpet och vid efterföljande servicebesök. LikasÄ har företaget konstant fokus pÄ att optimera sina processer och att delge information till hela sin organisation.

- Vi Àr mycket nöjda att ha tecknat ett nytt samarbetsavtal med en framgÄngsrik kund, denna gÄngen i Danmark. För oss Àr det en bekrÀftelse för vÄr satsning dÀr vi levererar till vÄra kunder frÄn egna lokala kontor i Norden och Europa, sÀger Leif Liljebrunn CEO pÄ ZetaDisplay AB (publ).
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-11 20:28 V11.10.27-2