Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© anatoly abyshev dreamstime.com Elektronikproduktion | 14 november 2013

Carsten Billeschou ny vd för Handheld

Handheld stÀrker koncernledningen och utnÀmner Carsten Billeschou till ny vd för Handheld Europe AB.
Carsten Billeschou har innehaft ledande befattningar pÄ ett flertal internationella industriella företag, bland annat Promens, Binar och KMT och har Àven arbetat pÄ FN (UNDP), SAAB Automobile, Business Sweden och sitt egna managementkonsultföretag. Carsten Billeschou har redan börjat arbeta pÄ Handheld och tar upp VD-positionen den 1 januari 2014. Han kommer att vara stationerad vid Handhelds huvudkontor i Lidköping.

- Vi Àr glada över att Carsten har valt att börja hos oss och vi ser att det ytterligare kommer att stÀrka vÄr ledningsgrupp. Vi har ett intressant Är framför oss med nya attraktiva produkter och förvÀntad fortsatt tillvÀxt., vilket kommer att krÀva en stark och sÀljorienterad organisation för att stödja vÄra ÄterförsÀljare. Carsten passar perfekt för detta uppdrag med sin erfarenhet av internationella organisationer och exportföretag, sÀger Jerker Hellström, koncernchef, Handheld Group.

- Det Àr ett nöje och ett privilegium att börja pÄ Handheld. Jag ser verkligen fram emot att fortsÀtta stÀrka Handhelds position och marknadsandelar inom region EMEA. Konkurrensen Àr stenhÄrd men med Handhelds innovativa, professionella och marknadsorienterade attityd kÀnner jag tillförsikt över att vi kommer att lyckas i vÄr strÀvan efter fortsatt global tillvÀxt, sÀger Carsten Billeschou.

Handhelds sortiment av stryktÄliga mobila datorer och smarta mobiler Àr sÀrskilt utvecklat för anvÀndning i tuffa miljöer inom branscher sÄ som geomatik, logistik, skogsbruk, kollektivtrafik, bygg, gruvteknik, fÀltarbete, vatten & energi, underhÄll, militÀr verksamhet, rÀddningstjÀnst och sÀkerhet.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2