Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© grzegorz-wolczyk-dreamstime.com Komponenter | 18 november 2013

RS Components ingår franchiseavtal med Silicon Labs

Avtalet ska ge RS ökad tillgÄng pÄ högpresterande integrerade kretsar för bÄde analoga och blandade signaler för kunder i Europa, Mellanöstern, Afrika och Asien.
RS Components har undertecknat ett franchiseavtal med Silicon Labs, tillverkare av integrerade kretsar för bÄde analog-intensiva och blandade signaler. Avtalet mellan det tvÄ företagen utgör det formella godkÀnnandet som tillÄter RS att distribuera Silicon Labs omspÀnnande portfölj med halvledarprodukter i Europa, Mellanöstern och Afrika (EMEA) och Asien/Stillahavsregionen.

”NĂ€r vi letade efter en högservicedistributör i Europa och Asien identifierade vi RS som ett innovativt och energiskt bolag med ett starkt halvledarutbud som kontinuerligt ser över och expanderar sitt stöd till ingenjörerna”, sĂ€ger Vaughan Price, vice president of sales EMEA pĂ„ Silicon Labs. ”RS ger ingenjörerna betydande fördelar inom tid-till-marknad genom avancerade e-handelsfunktioner, inklusive gratis designverktyg och en garanti att skicka alla varor samma dag.”

”Avtalet med Silicon Labs ger oss ett betydligt större utbud av högpresterande halvledarenheter”, sĂ€ger Jonathan Boxall, Global Head of Semiconductors pĂ„ RS Components. ”Silicon Labs portfölj bestĂ„r av en riklig och mycket attraktiv mix av integrerade kretsar för analoga och blandade signaler till ett stort antal elektroniska konstruktioner med vidstrĂ€ckta anvĂ€ndningsomrĂ„den.”
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2