Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© dirk-ercken-dreamstime.com Teknik | 19 november 2013

Huawei tillsätter ny Sverigechef

Huawei har tillsatt Wells Li som Sverigechef. Li, som började sin karriĂ€r i Huawei 1997, har varit en av de drivande personerna i Huawei´s internationella expansion i Europa och Afrika.
"I över ett Ärtionde har vi expanderat vÄr verksamhet i Sverige för att leverera de mest avancerade kommunikationslösningarna till vÄra kunder. Sverige ligger i framkanten av telekombranschen och Àr en viktig bas för utvecklingen av mobila tekniker inom Huawei. Vi kommer att fortsÀtta investera hÀr för att driva vÄr, Sveriges och Europas innovationskraft", sÀger Wells Li, Sverigechef för Huawei.

Sverige Àr en strategiskt viktig marknad för Huawei globalt vilket understryks genom att Wells Li tilltrÀder som ny Sverigechef. Genom sin erfarenhet med fyra Är i Afrika och över tio Är med fokus pÄ den Europeiska marknaden ska han fortsÀtta utveckla Huawei i Sverige, vilka idag har nÀrmare 600 anstÀllda pÄ fem orter, varav drygt 300 arbetar med forskning och utveckling. Li kommer nÀrmast frÄn rollen som bitrÀdande sÀljchef i Storbrittanien.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2