Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© alexander fediachov dreamstime.com Elektronikproduktion | 27 november 2013

SPM Instruments levererar till Södra Cell Värö

Instrumentföretaget SPM Instruments har fått en order på utrutning avsedd för massafabrikens kemikalieåtervinning
I samband med nybyggnationen av denna anläggning kommer utrustning för tillståndskontroll online att installeras under första kvartalet 2014. Totalt ska trettioåtta stötpulsgivare, vibrationsgivare och vibrationstransmittrar (4-20 mA) samt varvtalsgivare installeras på bland annat vacuumpump, mesaugnsdrift, mesafilter, träpulverkvarn och fläktar för att upptäcka nedsatt mekanisk kondition i god tid för planerat underhåll.

FU-chef Stefan Glendell kommenterar brukets vidare satsning på onlinemätningar: "Vi på Södra Cell Värö är övertygade att onlinemätningar är ett viktigt verktyg för oss i vår strävan att ständigt förbättra tillgängligheten på våra processmaskiner. SPM levererar en teknik som vi tror på. Detta tillsammans med bra support och god konkurrenskraft gjorde att vi valde SPM även denna gång.”

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-15 00:12 V9.6.1-1