Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© 3quarks dreamstime.com Komponenter | 29 november 2013

Allied Telesis samarbetar med Brand-Rex

Brand-Rex, som levererar strukturerade kabelsystem, samt kablar för applikationer i extrema miljöer, har skrivit ett avtal med Allied Telesis.
Allied Telesis är en global leverantör av nätverksinfrastruktur och lösningar för IP/Ethernet-switching.

EcoSystem-partnerprogrammet är utformat för att föra samman teknikpartners som tillhandahåller kompletterande produkter och tjänster. Detta nya samarbete kommer att göra det möjligt för Brand-Rex och Allied Telesis att erbjuda en kompletta nätverkslösningar som tillgodoser behoven hos både nya och befintliga kunder, skriver företagen.

Piero Bottini, Program Manager på Allied Telesis, kommenterar samarbetet i samband med tillkännagivandet:

”EcoSystem-partnerprogrammet för samman de bästa leverantörerna i sin klass för att dra maximal nytta av expertis och skapa skräddarsydda lösningar för många olika marknader och marknadssegment.”

”Efter att ha arbetat med Brand-Rex i flera olika projekt har vi konstaterat att deras engagemang för kvalitet och avancerad teknologi matchar våra egna målsättningar och vår lösningsbaserade filosofi.”Andrew Black, Technical Marketing Manager på Brand-Rex, kommenterar: ”Genom att delta i EcoSystem-programmet får vi möjlighet att utvidga vår kunskap om IP-hårdvara och relaterade teknologier som kan dra nytta av våra högpresterande kabellösningar.”

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-15 00:12 V9.6.1-1