Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© 3quarks dreamstime.com Komponenter | 29 november 2013

Allied Telesis samarbetar med Brand-Rex

Brand-Rex, som levererar strukturerade kabelsystem, samt kablar för applikationer i extrema miljöer, har skrivit ett avtal med Allied Telesis.
Allied Telesis Àr en global leverantör av nÀtverksinfrastruktur och lösningar för IP/Ethernet-switching.

EcoSystem-partnerprogrammet Àr utformat för att föra samman teknikpartners som tillhandahÄller kompletterande produkter och tjÀnster. Detta nya samarbete kommer att göra det möjligt för Brand-Rex och Allied Telesis att erbjuda en kompletta nÀtverkslösningar som tillgodoser behoven hos bÄde nya och befintliga kunder, skriver företagen.

Piero Bottini, Program Manager pÄ Allied Telesis, kommenterar samarbetet i samband med tillkÀnnagivandet:

”EcoSystem-partnerprogrammet för samman de bĂ€sta leverantörerna i sin klass för att dra maximal nytta av expertis och skapa skrĂ€ddarsydda lösningar för mĂ„nga olika marknader och marknadssegment.”

”Efter att ha arbetat med Brand-Rex i flera olika projekt har vi konstaterat att deras engagemang för kvalitet och avancerad teknologi matchar vĂ„ra egna mĂ„lsĂ€ttningar och vĂ„r lösningsbaserade filosofi.”Andrew Black, Technical Marketing Manager pĂ„ Brand-Rex, kommenterar: ”Genom att delta i EcoSystem-programmet fĂ„r vi möjlighet att utvidga vĂ„r kunskap om IP-hĂ„rdvara och relaterade teknologier som kan dra nytta av vĂ„ra högpresterande kabellösningar.”
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2