Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© kornwa dreamstime.com Elektronikproduktion | 16 januari 2014

Combitech tar över verksamheten i Saab Systems Oy

Combitech expanderar i Norden när man nu tar klivet över till våra finska grannar.
Combitech finns sedan tidigare i både Sverige och Norge, och bolaget verkar som ett självständigt bolag i försvars- och säkerhetskoncernen Saab. Nu tar man också över verksamheten i Saab Systems Oy, med 60 anställda på fyra orter. Saab Systems Oy arbetar med systemintegration inom försvars- och säkerhetsområdet. Huvuddelen av verksamheten är konsultverksamhet och kunderna finns både inom försvarssektorn och på säkerhets- och kommunikationsmarknaden.

-Vår strategi är att växa i Norden och genom Saab Systems Oy får vi ett starkt fotfäste i Finland med en etablerad kundbas. Kompetensen i Combitech och det finska bolaget matchar varandra väl och vi kan nu erbjuda även finska kunder tillgång till hela Combitechs breda tjänsteutbud. Inledningsvis kommer vårt fokus i Finland att ligga på tjänster inom informations- och systemsäkerhet, systemintegration och robust kommunikation, säger Combitechs vd Marie Bredberg.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-05-11 10:46 V9.5.4-2