Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© kornwa-dreamstime.com Embedded | 20 januari 2014

ÅF ska stärka Volvo

Teknikkonsulten ÅF har ingått ett långsiktigt avtal med Volvo, som nu kommer att få en hjälpande hand inom discipliner såsom mekanisk konstruktion, design och embedded systems.
- Vi är stolta över att ÅF ges förtroendet att axla rollen som en strategisk partner och leverantör, säger Fredrik Nylén, divisionschef för ÅFs division Technology.

- Att AB Volvo ger ÅF detta omfattande förtroende i hård konkurrens visar på ÅFs otroliga djup och bredd inom området, säger Bert Andersson, övergripande ansvarig för ÅFs affärer mot AB Volvo.

Projekten kommer i huvudsak att utföras från ÅFs enhet i Göteborg men även orterna Malmö, Eskilstuna och Växjö kommer att ha omfattande verksamhet samt enheten i Säffle, den enhet som ÅF tog över från AB Volvo under föregående höst i och med rollen som strategisk samarbetspartner.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Läs även
Visa fler nyheter
2018-05-11 10:46 V9.5.4-2