Mönsterkort | 28 september 2000

Precise Biometrics till O-listan

Precise Biometrics har ansökt om och godkänts för notering på OM Stockholmsbörsens O-lista. Handeln med aktien på O-listan beräknas påbörjas omkring den 3 oktober 2000.
Precise Biometrics aktie har sedan den 13 december 1999 handlats på SBI-listan. Handeln med företagets aktier kommer att fortgå på SBI-listan fram till och med noteringen på O-listan. S k tickernamn på O-listan kommer att bli "PREC", d v s samma som på SBI-listan idag. Handelsbanken Investment Banking har varit Precise Biometrics finansiella rådgivare och emissionsbank.

Precise Biometrics marknadsför egenutvecklade produkter för biometrisk identifiering genom fingeravtryck. Produkterna ersätter PIN-koder, lösenord, nycklar och passerkort i applikationer inom IT, telekom och inpasseringssystem.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-25 09:38 V9.6.1-2