Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© vladek-dreamstime.com Elektronikproduktion | 29 januari 2014

Obducat får storoder

Lundabaserade nano-företaget Obducat har fått en stororder på Sindre 400 NIL-system för användning vid massproduktion av LED-lampor.
De förväntade intäkterna från kontraktet, vilket inkluderar NIL-systemet, förbrukningsvaror samt service och support, uppgår totalt till cirka 22 miljoner kronor (2,5 MEUR) de kommande två åren.

Överenskommelsen omfattar avtal avseende leverans av ett Sindre 400 NIL-system med kapacitet att tillverka substratstorlekar upp till 4 tum, leveransgaranti för förbrukningsvaror samt service- och supporttjänster.

Leverans av Sindre 400 systemet är planerad till tredje kvartalet 2014. Obducat avser att expandera den lokala organisationen i Asien med en service- och supportfunktion i tillägg till den redan existerande lokala försäljningsorganisationen.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-05-11 10:46 V9.5.4-1