Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© evertiq Elektronikproduktion | 29 januari 2014

Phoenix Contact invigde 'nytt' Stockholmskontor

Under pompa och ståt skedde igår den officiella invigningen av det nyrenoverade Stockholmskontoret.

Det var ett välbesökt event som gick av stapeln i Huddinge utanför Stockholm. Flera personer ur Phoenix Contacts internationella ledning var på plats tillsammans med några av ägarna och det svenska teamet.
På bilden, från vänster till höger; Frank Stührenberg, Executive vice president Global sales, Stefan Nordenfors, General Manager Sverige, Andreas Rossa, Head of Corporate Sales Network Europe
– Vi har idag gått ifrån en verksamhet där lagerlokaler dikterar affärer. Idag är det showrooms och ytor för ingenjörsmässiga möten som är platsen för affärer, sade Frank Stührenberg, Executive vice president Global sales. Han underströk också att satsningen i Sverige är ett kvitto på att man ser den svenska marknaden som en plats man tänker stanna kvar på länge och att detta inte är den sista investeringen man avser göra. – Vi har tillit till den svenska marknaden och vi tror på den. Sverige är på plats 14 av våra 15 största marknader. För ett företag som är verksamt i 50 länder säger det någonting. Andreas Rossa, Head of Corporate Sales Network Europe tillade: – Vi tror också att det finns rum att växa här, både för oss och den svenska marknaden totalt. Stockholmskontoret lämnas nu formellt över till den sedan tre veckor tillbaka nytillträdde vd Stefan Nordenfors som kommer att vara ansvarig för verksamheten i Sverige.
  • /
  • /
  • /
  • /
  • /
© Bilder: Phoenix Contact
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2020-06-04 10:54 V18.6.10-2