Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© aydindurdu-dreamstime.com Elektronikproduktion | 01 april 2014

Micronic Mydata AB byter namn till Mycronic AB

Micronic Mydata AB kommer att genomgÄ ett namnbyte och bli endast Mycronic AB. Namnet representerar en global styrka genom enhetlig marknadsnÀrvaro.
NÀr Micronic Laser Systems AB Är 2009 förvÀrvade MYDATA automation AB tog moderbolaget det gemensamma namnet Micronic Mydata AB. I princip alla koncernens dotterbolag, som idag finns i elva lÀnder, behöll sina respektive bolagsnamn. Integrationen Àr fullt genomförd och för att tydliggöra positionen som ett globalt företag har bolaget beslutat att byta namn till Mycronic. Namnet representerar en global styrka genom enhetlig marknadsnÀrvaro och förstÀrker ambitionen och riktningen framÄt.

“Namnbytet skapar tydlighet och enhetlighet externt och internt”, sĂ€ger Lena Olving, VD och koncernchef pĂ„ Micronic Mydata AB. “Det bygger en grund för vĂ„r höga mĂ„lsĂ€ttning att skapa ett lönsamt företag med god tillvĂ€xt. Vi kommer ocksĂ„ att jobba vidare med att bygga ett starkt varumĂ€rke. Effekterna av detta arbete kommer vĂ„ra kunder, medarbetare, samarbetspartners, aktieĂ€gare och andra intressenter att ha nytta av. Det Ă€r viktigt för oss att skapa ett globalt företag och mycket sitter i namnet”, avslutar Lena Olving.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2