Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© mikael-damkier-dreamstime.com Teknik | 02 april 2014

GIN och Sigolis slås samman

Global Innovation Network Oy (GIN) och Sigolis AB kommer att slÄs samman. Det nya bolaget, Ginolis Oy kommer att erbjuda lösningar för utveckling och tillverkning av engÄngsprodukter för in vitro diagnostik (IVD).
Under de senaste fyra decennierna har elektronikindustrin revolutionerat vÀrlden med stÀndigt ökand funktionalitet till allt lÀgre kostnader, till exempel datorer och mobil kommunikation. Ginolis mÄl Àr att göra denna teknik tillgÀnglig för företag som tillhandahÄller produkter IVD och point-of-care (POC).

GINs nuvarande anlĂ€ggning i UleĂ„borg, Finlad, kommer att verka som huvudkontor. Ginolis kommer Ă€ven behĂ„lla Sigolis anlĂ€ggning i Uppsala. Det nya företaget – som för tillfĂ€llet har cirka 35 anstĂ€llda – har för avsikt att expandera verksamheten pĂ„ bĂ„da orterna. Teijo Fabritius, grundare och vd för GIN Oy, har utsetts till vd för det sammanslagna bolaget, och Simon Uhrberg, grundare och vd för Sigolis, kommer att vara verksam som operativ chef (COO).

Ginolis Oy tillÀmpar processer och teknologier som anvÀnds inom elektronikindustrin för utveckling och tillverkning av medicintekniska/IVD- förbrukningsvaror.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1