Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© dr911-dreamstime.com Teknik | 03 april 2014

Bombardier omstrukturerer i Danmark

Bombardier Transportation planerar att omstrukturera sina aktiviteter i Danmark. Detta kommer att leda till att Bombardier lägger ned sin produktion i Randers.
Bombardiers omstruktureringsplaner kommer att leda till att Bombardier upphör produktionen i Randers, och istället påbörjar återuppbyggnaden av sin service- och underhållsverksamhet i Danmark. Samtidigt ökar Bombardier sin signal- och tågverksamhet i Köpenhamn.

Verksamheten i Randers har länge släpat efter och varit mindre kostnadseffektiv, trots betydande investeringar i anläggningsutrustning. Efter en orderingång för tåg i regionen, har företaget nu beslutat att upphöra med produktionen och istället fokusera på högteknologiska verksamhet i Köpenhamn. Bombardiers signalverksamhet i Danmark marknadsför, utvecklar och installerar signallösningar i Danmark, Norge, Zambia, Turkiet och andra länder. Tågverksamheten kommer att fortsätta utveckla koncept för projektet ”Fremtidens Tog”.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-09-17 15:35 V10.9.3-1