Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 11 mars 2002

Brittisk order till Viking

Viking Telecom erhåller order på ny marknad inom affärsområdet Microwave.
Viking Telecom ABs helägda dotterbolag Viking Microwave AB, har i dagarna erhållit en order på det så kallade Link155-konceptet som innehåller accessprodukter för radiolänk, fiber och koppar.

Kunden är en av Storbritanniens största system- och radiolänk integratörer och produkten är Link155-konceptets IAD-enhet (Integrated Access Device). Affären är den första ordern på den brittiska marknaden och uppgår till ca 5 miljoner SEK.

Link155 AD är en så kallad IAD-enhet (Integrated Access Device) för transport av data- och telefonitjänster i accessdelen av fasta, trådlösa och mobila nät.

- Ordern bekräftar att vårt Link155-koncept är konkurrenskraftigt på marknaden. Viking Microwave kan förutom radiolänk med inbyggd IP-routerfunktionalitet erbjuda ett kraftfullt sortiment med mux- och accessprodukter. Vi satsar inte enbart på att erbjuda transportlösningar utan även stöd för tjänster i näten. Resultatet blir att vi kan erbjuda mer kostnadseffektiva nätverkslösningar, säger Viking Telecoms VD, Carl Schneider.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-05-11 10:46 V9.5.4-2