Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© samuel_micut-dreamstime.com Embedded | 07 april 2014

Gateline AB firar 30

Gateline startade 1984 och nÀr IBM PC/XT introducerades, den första persondatorn med hÄrddisk (10 MB), kunde Gateline erbjuda programvara för denna plattform.
"Utvecklingen inom elektronikkonstruktion har varit och Àr en fantastisk resa. Vi Àr ett av mycket fÄ företag i branschen som varit med sÄ hÀr lÀnge, vilket vi Àr mycket stolta över", skriver bolaget med anledning av jubileet.

Gateline levererar idag programvara och tjÀnster till kunder i Sverige, Norge, Finland och Estland man har fortfarande kvar kunder frÄn de första Ären.

”Vi har fĂ„tt uppleva hur kunder i branscher som traditionellt sett inte har anvĂ€nt elektronik infört nya smarta produkter med hjĂ€lp av att introducera elektroniklösningar. Det som för ett par Ă„r sedan ansĂ„gs som avancerad elektronikkonstruktion Ă€r idag nĂ„got som ingĂ„r i produkter vi utnyttjar varje dag, allt frĂ„n vĂ€rmereglering till bilar.” sĂ€ger Jan Lindholm, vd pĂ„ Gateline AB och fortsĂ€tter: ”Tack vare att vi representerar stora och seriösa leverantörer har vi haft möjlighet att tillsammans med vĂ„ra kunder kunna erbjuda den skalbarhet och förnyelse som krĂ€vs för att kunna hĂ€nga med i denna utveckling som gĂ„r med rasande fart."
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2