Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© werner de coster dreamstime.com Elektronikproduktion | 15 april 2014

'Vi känner av bra fart just nu'

Kontraktstillverkaren Legotronic AB utanför Stockholm nÀrmar sig 15 miljoner i omsÀttning och ser inga tecken pÄ avmattning.
2013 var ett intensivt Är hos kontraktstillverkaren Legotronic AB förklarar Danny Krumich nÀr vi trÀffar honom pÄ S.E.E:s mÀssgolv. OmsÀttningen landade pÄ runt 13 miljoner kronor förra Äret och 2014 tror man pÄ att nÄ 15 miljoner.

– Ingenting ser ut att visa en minskning och jag tror dĂ€rför att vi slĂ„r den tidigare omsĂ€ttningsnivĂ„n. Vi kan ju bara tala för oss sjĂ€lva men vi kĂ€nner av bra fart just nu. Det kommer hela tiden in nya uppdrag och vi ser ingen som helst minskning i orderingĂ„ngen.

Vad var det dĂ„ som lade grunden för ett – vad man vĂ€l fĂ„r kalla – framgĂ„ngsrikt 2013? Danny Krumich tror att nyckeln Ă€r den kundbas man har i kombination med att man under nĂ„gra Ă„r arbetat intensivt med att jobba upp kundrelationerna.

– Vi vill fortsĂ€tta öka. Just nu har vi dĂ€remot inga planer pĂ„ att anstĂ€lla fler och vi Ă€r nöjda med hur vĂ„r maskinpark ser ut.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1