Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© pengyou93 dreamstime.com Elektronikproduktion | 24 april 2014

RS och FCT ingår globalt distributionspartnerskap

RS Components har undertecknat ett globalt distributionsavtal med FCT, ett bolag i Molex-koncernen.
Avtalet gäller distributionen av bolagets serie med D-subprodukter över hela världen.
Det formella avtalet är avsett att förbättra servicen ytterligare för ingenjörer som utvecklar applikationer inom bland annat medicinsk elektronik, industri, telekombranschen och rymdindustrin.

D-sub-seriens olika typer omfattar diverse varianter av högeffektskontakter, högspänningskontakter, pneumatiska kontakter och koaxialkontakter. Serien med högdensitets-D-subkontakter har samma kåpstorlek som vanliga D-subkontakter men ett betydligt större antal kontaktstift.

Kevin McCormack, Global Head of IP&E på RS Components, säger:

”FCT har en lång framgångshistoria inom leveranser av kontaktdonsprodukter till diverse marknader. Deras beslut att ingå avtal med RS som distributionspartner i franchising-form innebär en ny approach till att betjäna kunderna som kommer att göra det snabbare och enklare att köpa in produkter, vilket skapar betydande tillväxtmöjligheter för bolaget.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-09-19 10:20 V10.9.5-1