Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© confidential info dreamstime.com Komponenter | 25 april 2014

RS Components ingår avtal med PR electronics

RS Components har ingÄtt ett globalt distributionsavtal med PR electronics, en tillverkare av signalkonditioneringslösningar för industriautomation och processindustrin.
Partnerskapet mellan de tvÄ bolagen bildades för att stÀrka PR electronics globaliseringsstrategi som har som avsikt att betjÀna process- och automationskunder.

“Som en ledande distributör inom industriell automation och elektronik har RS den erfarenhet som krĂ€vs för att framgĂ„ngsrikt understödja ett brett utbud produkter frĂ„n PR electronics pĂ„ nĂ€tet”, sĂ€ger Simon Visco, CSO pĂ„ PR electronics. ”Vi kĂ€nner stor entusiasm över det nya partnerskapet. I tillĂ€gg till vĂ„rt befintliga globala nĂ€tverk med partners och distributörer kommer RS e-handelslösning att göra det möjligt för oss att leverera vĂ„ra produkter och lösningar till en Ă€nnu större krets av kunder.”

“PR electronics anvĂ€nder högprecisionsteknik för att konstruera och tillverka toppmoderna produkter som gör signalkonditioneringen bĂ„de smartare och enklare”, menar Kevin Shield, Global Category Manager, Automation and Control, pĂ„ RS Components. “Avsikten med detta avtal Ă€r att göra det lĂ€ttare för process- och underhĂ„llsingenjörer runt om i vĂ€rlden att hitta och köpa in mycket innovativa och noggranna enheter som eliminerar nedtid och hjĂ€lper dem hantera processen mer intuitivt, till minimal kostnad.”
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1