Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© dirk-ercken-dreamstime.com Embedded | 29 april 2014

Michael Ullskog ny vd för Recab

Michael Ullskog har tilltrÀtt som ny vd för embedded-bolaget Recab.
Michael Ullskog tilltrÀdde egentligen posten redan för nÄgon mÄnad sedan. Men sen har företaget hÄllit lÄg profil om förÀndringen:

– Vi kĂ€nde vĂ€l att det inte var jĂ€ttedramatiskt. Jag Ă€r ju del av ett ledningsteam sĂ„ det blir inga drastiska förĂ€ndringar. Jag fĂ„r lite utökat ansvar. Vi har kört det nya Recab i fem Ă„r nu och det var dags att sĂ€tta upp nya mĂ„l. Ett har varit att skapa förnyelse i organisationen, sĂ€ger Michael Ullskog.

Och hur kÀnns dÄ det hÀr?

– Det Ă€r jĂ€kligt skoj och spĂ€nnande. Vi Ă€r ett fantastiskt gĂ€ng pĂ„ Recab och jag Ă€r stolt över det vi byggt upp. Mads (Poulsen, redaktörs anmĂ€rkning) har drivit upp det hĂ€r till vad det Ă€r idag. Jag ser det som en förmĂ„n att nu fĂ„ ta vid.

Du har ju arbetat bÄde inom bolaget och pÄ annat hÄll, men nÀra elektronikindustrin. Vad tar du med dig till ditt nya uppdrag?

– Jag tar framför allt med mig utmaningen till oss. TĂ€nker vi tillrĂ€ckligt stort? Bolaget har utvecklats under fem Ă„r nĂ€r vi omsatte en knapp tiondel av vad vi gör idag. Visionerna och mĂ„len ska hĂ€nga med. De ska inte bara hĂ€nga med, utan bli större. Sedan har jag under min tid insett att kunderna betalar vĂ„r lön. Vi jobbar med extrem kundfokusering och att vara lyhörda för kunderna. Vi vill bygga livslĂ„nga relationer med dem.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2