Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© milan jurkovic dreamstime.com Elektronikproduktion | 29 april 2014

C2SAT får offshore-order

Svenska antennföretaget C2SAT har idag ingÄtt avtal med Keppel FELS Ltd i Singapore om leverans av en specialutformad C-bandsantenn under tredje kvartalet 2014 med option om ytterligare leveranser.
Ordern omfattar Àven installation och integration. Detta Àr C2SATs första direktaffÀr med Keppel FELS. Antennen Àr avsedd att anvÀndas för ett större gasprojekt i Pacific-regionen och innebÀr att C2SAT nu har order pÄ totalt tre specialutformade C-bandsantenner till ett sammanlagt vÀrde om mer Àn USD 1 miljon.

NÀrmare hÀlften av alla mobila offshoreriggar som har levererats globalt under det senaste decenniet, har levererats frÄn varv som ingÄr i Keppel FELS. Keppel FELS har, förutom i Singapore, varv i USA, Brasilien, Holland och Azerbajdzjan.

I en kommentar till ordern sÀger C2SAT vd Fredrik Gisle:

”Att C2SAT nu Ă€r en godkĂ€nd leverantör till Keppel FELS Ă€r ett betydelsefullt och viktigt steg i vĂ„r satsning pĂ„ offshoresektorn. Avgörande för att erhĂ„lla ordern var vĂ„r förmĂ„ga att kunna göra specialanpassningar samt antennens robusta design. Vi har förhoppning om att kunna ta ytterligare order relaterade till detta krĂ€vande offshore gasprojekt i Pacific-regionen”.
Annons
Annons
Annons
Annons
LÀs Àven
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2